Zoek niet verder en kom genieten van ons heerlijke vakantiehuis
Home Huis en tuin Ligging Uitstapjes Over ons Informatie Huurprijs Contact 
neem rechtstreeks contact met ons op Webmaster © Quiny Cohen de Lara

Zomers is deze ruimte heerlijk koel en`s winters goed te verwarmen d.m.v. de insert houthaard en de twee aparte elektrische radiatoren. Wanneer de avonden wat korter  en killer worden, kun je gezellig binnen zitten in één van de vier comfortabele fauteuils voor het haardvuur, luisteren naar muziek en heerlijk nagenieten van weer zo`n heerlijke dag.  


Misschien wil je liever lekker ontspannen met een boek. Er is prima verlichting om bij te lezen, of je kunt er voor kiezen TV te kijken via satelite, maar het handigste is om te kijken d.m.v. Chromecast.  Ook is er satelliet ontvangst met o.a. Nederlandse zenders, RTL e.d. Plus een DVD speler.

Wil je internetten of mailen, geen probleem, er is WIFI. Verder  staat er een stereo installatie met o.a. een CD speler plus insteek voor de eigen i-Pod.


In de  ruime ‘boeren leefruimte’  staat een stevige klooster tafel met 4 stoelen. Er zijn meer stoelen, een kinderstoel plus box beschikbaar.

Houd je van koken, dan zul je je goed kunnen uitleven in de ruim  en compleet opgezette keuken met het brede 5 pits gasfornuis met wok pit en gril bak oven. Voor nog meer inspiratie, liggen er een aantal kookboeken.


Aan deze ruimte grenst de tuinkamer. Hier staat een bureau en en klik klak bank. Een aparte ruime doucheruimte met wasmachine en een apart toilet.
Beneden etage

Van hieruit kun je via openslaande deuren naar het terras en de tuin.


In de bijkeuken, annex opslagruimte staat grote voorraadkast en een grote vries/koelcombinatie, een magnetron.

Door de praktische en complete indeling is de benedenverdieping geschikt voor wat oudere mensen of als u om welke rede dan ook liever geen trap wilt lopen.